Frukostmöte- integration och strategisk kompetensförsörjning inom tillverkningsindustrin

Industrin är en tillväxtmotor i svensk ekonomi och har stor betydelse för vårt välstånd och gemensamma välfärd. Bristen på arbetskraft med lämplig kompetens är de största utmaningarna och tillväxthindren för industrin idag.

Kan vi tänka nytt- eller har vi tänkt färdigt kring hur vi kan hjälpa företag i Jönköpings län till att få tillgång till rätt kompetens, på rätt plats och i rätt tid samtidigt som vi löser en utav vår tids största utmaningar- det växande utanförskapet?

Inom ramen för projektet Integration är tillväxt  bjuder vi in till dialog företag och andra aktörer inom tillverkningsindustrin. Projektet bedrivs med stöd av Region Jönköpings län. Frukostmöte arrangeras i samarbete med Coompanion Jönköpings län, CSR-småland, Skärteknikcentrum Sverige AB, Företagarna samt Region Jönköpings län.

Ur programmet:

Validering som ett verktyg för strategisk kompetensförsörjning, Ingegerd Green- VD Skärteknikcentrum, Sverige

Tänka nytt- eller har vi tänkt färdigt? Stig – Arne Bäckman, en välkänd föreläsare och inspiratör i ett brett spektra av sammanhang i Sverige och Norden. Sommarpratare i Sveriges Radio, rådgivare till Margot Wallström samt sakkunnig under en period vid Arbetsmarknadsdepartementet. Stig Arne Bäckman har omfattande erfarenhet av att skapa nya, annorlunda system och organisationer.

Mer information om programmet hittar du här: Inbjudan till frukostmöte

Tid och plats:

12 januari 2018, 07:30 -10:00

Hooks Herrgård

Anmälan:

mariana@integrerajonkoping.se

Obs: Begränsat antal platser -först till kvarn!

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *