Archives: Testimonials

Customer Testimonials

Andreas Pernblad, Region Jönköpings län

Tack Integrera Jönköping för ett oerhört och givande samarbete med ett bra ledarskap och inspirerande engagemang! I vårt projekt med att hitta spetskompetens till länets företag har ni och er arbetsmässa varit oumbärliga, jag ser fram emot fortsatt samverkan i framtiden.  

Ingemar Karlsson, Pingstkyrkan

Tack för det fina initiativet att anordna jobbsökarmässan. Lycka till i fortsättningen med ert viktiga arbete.    

Daniel Fransén, Work Fusion

Att se människor från hela värden samlas under ett tak och prata arbete och framtid, att sätta sig ner och lyssna på livsberättelser och öden så långt utanför ens egna referensramar, att kunna hjälpa och se glädjen i människors ögon när hjälpen når fram, det är mina erfarenheter från jobb & praktikmässan, tack Mariana för …

Kennet Heinevik, pastor i Lekeryds Missionskyrka

Hej. Vilken förmån för oss som församling att få besök av några familjer från flyktingboendet i Jönköping. Tänk vad lite fika, god gemenskap med helt nya människor kan få betyda! Rekommenderar stark att testa detta!  

Anne Bergquist, Folkuniversitet

Jobb- och praktikmässan den 29 mars var en härlig upplevelse. Både när det gällde intresset från olika offentliga och privata aktörer likväl som entusiasmen och engagemanget från den målgrupp vi vände oss till. Det jag tar med mig är den starka viljan från alla parter att tänka lösningsfokuserat och “out of the box”.