Tränare till fotbollslag för ensamkommande ungdomar i IF Haga

IF Haga Inter startade som ett integrationsprojekt under våren 2016 i klubben IF Haga. De deltog i serien Junior P18 Östra och gjorde stora framsteg under säsongen. Mer om deras verksamhet kan du hitta på FB- sidan IF Haga Inter.

Laget består av 20-25 ensamkommande ungdomar söker nu fler assisterande- och huvudtränare.  Ett av deras mål inför nästa säsong är att öka kvaliteten på träningarna för vilket krävs fler ledare i ledarteamet.

Du kommer att jobba i ett team som i nuläget består av 3 huvudtränare och ett antal assisterande. Huvudtränarna ägnar en till två tillfällen i veckan för träning eller match. De assisterande bestämmer själva hur mycket de medverkar men är i genomsnitt med på 2-3 träningar i månaden. De har också månatliga avstämningar för ledarna och anordnar ibland aktiviteter för spelarna vid sidan av fotbollsplanen.
Om du väljer att ansluta dig till IF Haga Inter kommer du till ett ledarteam med god sammanhållning och ett stort engagemang för ungdomarna. Till vardags arbetar de flesta som tjänstemän i offentlig förvaltning. Deras erfarenheter av tränarrollen var varierande när de började men de lärde sig mycket under säsongen som gick.

De söker dig som är en ansvarsfull och engagerad lagspelare. Vissa erfarenheter av fotboll eller annan lagsport är naturligtvis ett plus, men har du andra egenskaper som du tror kan passa laget vill de gärna höra mer.

Observera att allt dears arbete sker på ideell basis.

Hör av dig till plathner@hotmail.com om du är intresserad av att veta mer.

 

Varma hälsningar

Mariana

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *